fbpx

Запълнете гардероба си с удобни и практични дрехи

A
A
удобни и практични дрехи

Не може да се отрече, че животът е много различен от начина, по който беше миналата есен. Започвайки да мислим за дрехите, които ще носим през следващите месеци, първата дума, която ни идва на ум, е удобни. Независимо дали работим от вкъщи или се разхождаме в парка, дрехите ни трябва да бъдат практични. Така, че е добре да започнем да запълваме нашият гардероб с удобни и практични дрехи.

В условията на извънредна епидемиологична обстановка, много от магазините започнаха да рекламират облекло за спорт и домашни нужди. Марките и дизайнерите вече не се опитват да ни убедят да носим „последната мода“. Личният стил, практичността и комфортът са новите думи. Когато разглеждаме гардероба си, откриваме, че много неща, които носехме в извънредното положение, ще продължат да бъдат част от него и занапред през есента.

За някои хора носенето на спортни комплекти, може да бъде много дразнещо, тъй като те напомнят за едни предишни времена. За радост на мнозина, обаче нашите дизайнери от Culto създадоха уникален модел, който по нищо не напомня на известните марки, които бяха символ на 90те години.

Уникален по кройка и функционалност, този спортен сет 👉 Tradis, предлага оригинален дизайн. Възможността за различен начин на обличане на горната част го прави неповторим. Тя може да се облече както с предна част от принтираната триконечна вата, така и с лентите от фино пунто с кройка тип „прегърни ме”. Този детайл допълнително подчертава секси-елемента в иначе стилния дизайн на комплекта.

Долната част на модела притежава ефектна, много удобна кройка с декоративни срезове разчупваща визията му по ненатрапчиво открояващ се начин. Частите на комплекта могат да се носят и по отделно, предоставяйки възможност за създаване на нови съчетания с облеклата, които вече притежавате.

Вашият коментар

NoName BOUTIQUE
Main Menu x
X