fbpx

Основните цветове на пролет/лято 2020

A
A
основните цветове 2020
Розово или синьо? Зелено или жълто? Кои нюанси ще оцветят вашата пролет или лятото? Топ 11 нюанса, определени да бъдат навсякъде през идния сезон, директно от подиума.

Лятото бележи триумфалното завръщане на цвета. Основните цветове и нюанси във фокус са синьо, жълто и розово, големите победители на 2020 г. Но също така зеления, оранжевия и по-светлите нюанси като бежово или дори блестящо злато имат игрова роля. Изборът е твой.

Пастелно жълто

Противно на яркото жълто, лятото на 2020 г. предизвиква мек нюанс на шампанско. Тук това се тълкува по три различни начина: буржоа в Celine, кукла при JW Anderson и хипи в Etro.
Отляво надясно: Etro, JW Anderson, Celine

Зелено

Излъчвайки съвременна енергия, този непокорен цвят има блестяща разновидност, символ на съдбата, от ментово зелено до прерийно зелено (за да бъдем много точни).
Отляво надясно: Balenciaga, Valentino, Marc Jacobs

Бебешко розово

Лек и грациозен, за куклен външен вид, който е всичко друго, но не и натруфено. Малкия романс никога не наранява никого.
Отляво надясно: Chanel, Chloé, Alexander Mcqueen

Тюркоаз

Между зелено и синьо, този нюанс на скъпоценен камък мигновено придава по-летен тон, припомняйки удоволствието да бъдете истински магнит за окото.
Отляво надясно: Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga

основните цветове 2020
Бежов

Някъде между сафари и природа, бежовото продължава да завладява модния свят, този път, със съвременния ефир на шикозен градски жител.
Отляво надясно: Dolce & Gabbana, Dior, Fendi

основните цветове 2020
Люляк

Цветна мания, лилавото винаги може да се наложи като върховно лятно изявление. Този сезон, обаче, е някак си по-сладък, със светъл бледоморав нюанс, напомняйки цветето Syringa vulgaris (известно още като Люляк).
Отляво надясно: Louis Vuitton, Jacquemus, Givenchy

основните цветове 2020
Оранжев

Със своята триумфална примамка и силует оранжевото завладя подиумите на Bottega Veneta, Isabel Marant and Prada. И този сезон, той е приет като проблясък на просветените, уникален и отличителен стил.
Отляво надясно: Isabel Marant, Bottega Veneta, Prada

основните цветове 2020
Бонбонено розово

Той е сред топ тенденциите на сезона при Jacquemus, Marc Jacobs и Alberta Ferretti. Вълна от поп с ореол от захарно покритие, напомнящ на модния свят за първичната му страна – тази на удоволствието.
Отляво надясно: Alberta Ferretti, Marc Jacobs, Jacquemus

основните цветове 2020
Небесно синьо

Лек и светещ, това е небесна вариация на синьото, един от ключовите цветове на лятото. Най-добре се носи в завършен монохроматичен вид.
Отляво надясно: Bottega Veneta, Burberry, Miu Miu

основните цветове 2020
Злато

Най-триумфалният цвят, олицетворяващ буржоазията в Париж, независимо дали е облечена с костюм на Prada, бохемска пола от Saint Laurent или великолепна бална рокля на Balenciaga.
Отляво надясно: Saint Laurent, Balenciaga, Prada

основните цветове 2020
Неон

Общи източници на вдъхновение: индивидуалност, инклузивност, 90-те, пънк. Резултат: привличащ вниманието неоново жълто, което кара главите да се обръщат и прави модата парти.
Отляво надясно: Junya Watanabe, Valentino, Versace

основните цветове 2020

 

YOU MAY ALSO LIKE

Вашият коментар

NoName BOUTIQUE
Main Menu x
X