fbpx

Бела Хадид: 5 неща които не знаете за нея

A
A
бела хадид

Не е нужно да сме почитатели на модния подиум, за да забележим, че Бела Хадид се е превърнала в модна икона с която трябва да се съобразяваме. 25-годишната сестра на Джиджи Хадид напълно излезе от сянката на сестра си. Във визитката ѝ влизат участия в модни ревюта от висок ранг, корици на списания и множество печатни кампании. Но това, че е толкова известна не означава, че тя е отворена книга: Ето пет неща, които вероятно не сте знаели за Бела Хадид.

1. Хадид започва да язди коне, откакто тя може да ходи и се развива в опитен конен състезател. „Знаеш ли какво всеки модел казва „Правя йога“? Ето така съм аз с конете“, казва тя веднъж. През 2015 г. Хадид разкрива, че дори тренира за Олимпиадата през 2016 г. Майка ѝ, бившата звезда на “Истински съпруги” от Бевърли Хилс, Йоланда Фостър, обяснява в публикация, че амбициите на дъщеря ѝ са били ограничени от това, че се е заразила с лаймска болест. (Нейната майка и брат ѝ Ануар също го имат.) „Тя е издръжлива и се фокусира върху нова посока“, пише Фостър. „Тя направи име в модната индустрия, докато се бори със симптомите на хроничен Лайм всеки ден.”

2. Преди да последва стъпките на сестра си до модния подиум, Хадид се мести в Ню Йорк, за да учи фотография. Въпреки, че тази тема я е интересувала още от детството, ѝ трябвало време, за да се приспособи към това да бъде пред камерата. „Нямаше наистина нито един момент в живота ми, в който да си казвам: „Искам да бъда модел!“ Това беше по-скоро нещо на Джиджи“, казва Хадид пред Teen Vogue през 2014 г. „Все повече ми харесва да се снимам. Опитът ми като фотограф ме научи за осветлението и ъглите, как да се движа, какво изглежда добре и какво не.”

3. Хадид боядиса естествено русата си коса в кестенява, за да се отличава от по-голямата си сестра. „Просто имам по-тъмна самоличност. Сестра ми е блондинка, а аз съм брюнетка, така се отличаваме“ – казва тя. „Сложих си руса перука и мисля, че би било забавно да се върна към този цвят, но за сега съм доволна от косата си. Блондинките са толкова ангелски. Сестра ми може да се размине с всичко.”

4. Според личността ѝ, най-често я сравняват с друго познато лице: Дженифър Лорънс. „По няколко пъти на ден“, казва Хадид. В крайна сметка те се озовават лице в лице на Met Gala през 2015 г. „Дори не знам дали тя знае това. Кълна се, че осъществихме зрителен контакт“, казва Хадид. „Трябваше да ѝ стисна ръката, докато влизахме и си казах:„ Това е толкова странно.”

5. Хадид не смята, че много публичната ѝ раздяла от The Weeknd е първата ѝ голяма раздяла. Докато се бори с лаймската болест, 16-годишна Хадид взима трудното решение да се раздели с този, който смята за първата си истинска любов: кон на име Лего. „Яздих няколко коня, които можеха да скачат по-високо. Но Лего беше моят любим, за който бях готова да умра“, разкрива Хадид в интервю. „Когато трябваше да го продам, беше като раздяла! Бях наистина травмирана.” Хадид продължава: „Можете да попитате всеки ездач: Развивате луда, емоционална връзка с това животно. Когато яздите кон, те имат пълен контрол над вас и могат буквално да ви убият за секунда, така, че изграждате доверие с тях.” Тази раздяла няма нищо общо с това което пишат таблоидите, по отношение на The Weeknd.

Вашият коментар

NoName BOUTIQUE
Main Menu x
X