fbpx

CHANEL с колекция пролет-лято 2022

A
A
chanel

Ако обичате да се връщате в миналото в модата, със сигурност ще харесате това, което Вирджиния Виард, творческият директор на CHANEL ни сервира този път.

Шоуто на колекцията пролет / лято 2022 е силен обрат към осемдесетте и деветдесетте години. Публиката толкова много я хареса, че дори получи овации.

Гледайки репортажа за това събитие, имах чувството, че съм се върнала назад във времето и ми отне малко време, за да уловя детайла, който направи подиума да изглежда така, както преди тридесет години. Този път фотографите бяха най – близо до моделите. Точно като на старите дефилета – опитващи се да заснемат най-добрият кадър.

Свикнали сме, че пространството около модния подиум е празно – първият ред е зает от най -важните гости, седнали на номерирани столове. Едва ли някой си спомня, че в миналото шоуто е трябвало да бъде просто представяне на дрехи, за да даде възможност на фотографите да ги снимат, за да могат по – късно списанията по света да публикуват материала.

Виард казва преди шоуто: „Модата е свързана с дрехи, но също така с модели и фотографи. Самият Карл Лагерфелд снима кампаниите на Chanel. Днес се обадих на фотографите. Обичам начина, по който виждат Шанел. Те ме подкрепят и вдъхновяват. Камерата е вълшебен предмет. През 80 -те години на миналия век, когато моделите дефилираха на повдигнатите подиуми, обичах звука на светкавиците. Исках тази емоция да се върне.”

YOU MAY ALSO LIKE

Вашият коментар

NoName BOUTIQUE
Main Menu x
X